Forside arrow Artikler arrow Nyheter arrow STATUS FOR FRSTE HALVR
STATUS FOR FRSTE HALVR | Utskrift |
Skrevet av Andre Andersen   
20151128_143159.jpgHalve sesongen er nå tilbakelagt. Ved nyttår var vi 47 medlemmer, men klubben har hatt en god økning I medlemmer I hele år. Vi er nå 69 medlemmer, riktig nok 61 stk. som har betalt for 2016,  men er du en av de 8 som ikke har betalt for 2016 sesongen, er det ikke forsent. Aktiviteter på Myra har vært større en noen gang, året begynte med fint vær på nyttårsaften og stort oppmøte. Så forsvant januar i mye "vær", men fra 3. februar og frem til juli viser loggen at det har vært ca 500 personer innom og flydd.
 
 
  
 
 
 
Stripa.jpgNår varmen kom etter påske, tok gresset på stripa fart. Fjorårets høstgjødsling, viste seg å slå til. Stripa ble gjødslet sent I oktober, dette blir så liggende lagret I bakken, og er med på å gi gresset en god boost når varmen kommer på våren. Dere som har flydd på Myra I år må sende en tanke og liten takk til Hans for en fantastisk innsats.
 
 
 
 
 
 
 
 
 Det har vært avviklet 3 konkurranser på Myra første halvår, vi begynte med 3x5 min LSF I april, med et fantastisk oppmøte. Tilsvarende konkurranse vil vi også få til I høst, vi kommer tilbake med dato. NC DLG som skulle vært på Lindtveit I juni, ble flyttet til Fredsmyr. Her møtte 6 mann og vi gjennomførte en prikkfri konkurranse.
 20160416_140436.jpg20160604_153424 (Custom).jpg
Drone gutta har skikkelig fått etablert seg på Myra. Aktiviteten har vært stor, og eget tidtaker system er montert på banen. For et par helger siden gjennomførte de sin første konkurranse, med Håvard som stevneansvarlig. Resultater ligger ute på FPV Agder Facebook (youtube video ). Håvard ble også tidligere i år utnevnt av NLF til koordinator for FPV / droneracing i Norge, så her har alle på Sørlandet en mann som sitter på mye kunnskap om FPV, og kan hjelpe dere som lurer på noe. .
 
Dugnaden ble iår kjørt i mai, alt som var satt opp av gjøremål ble tatt, untatt grøfting av de gamle dreneringskanalene på vestsiden av stripa. Dette må gjøres før vi går på en ny vinter, vi vil derfor sette opp en lørdag til høsten hvor dette blir gjort. Ute ved skogsbilveien ligger der et lass med plank til ved, dette må bli kuttet opp og transportert inn, før vinteren (Noen som kan ta på seg jobben med kutting og transport?).
 
Familiefesten gikk av stabelen i juni, med et fantastisk oppmøte og et knall bra vær. Bandet til Hans stilte opp med live konsert, og gav alle en fantastisk fin opplevelse. Takker for sporty innsats av alle i bandet, vi er åpen for en gjentakelse.
20160611_160223 (Custom).jpg20160611_170310 (Custom).jpg
Nytt tak til tilbygg ble bestilt i våres, dette vil bli kjørt inn på Myra etter ferien. Arnstein og resten av " Lillesandsgjengen " har tilbytt seg å montere tak og renner. Vi må også få malt det nye tilbygget før høsten, rødmaling og utstyr vil inne utgangen av juli være på plass på Myra.
SRCM er også iår med på Telenors innsamling av brukte mobiler. Har du brukte telefoner, gi dem til SRCM. SRCM trenger all den støtte vi kan få. I fjord samlet vi inn ca.150 brukte telefoner. Målet for året er å få samlet inn 200 mobiler. Vi i styret vil opprette en egen " Flyplasskonto " I banken etter ferien. Denne vil bli lagt ut på vår hjemmeside, og vil vise hvor mye som gjennstår, før vi har nådd vår målsetting. Styret jobber også med flere alternativer til å skaffe finansiering av ny vei inn til klubbhuset. Dette jobbes med nå. Planene / søknad for utvidelse av stipa, skal sendes inn til Birkenes kommune I september. Nils jobber også I kulissene med en nye hjemmeside, denne vil komme noe utpå høsten. Toalettpapir/tørkeruller selges på hjemmesiden, se saken og bestill! ! ! ! 
 
SRCM har også samarbeidet med Gullknapp Modellflyklubb og Agder Modellflyklubb for å øke aktiviteten på tvers av klubbene, dette har så langt vært en suksess. Dette vil vi fortsette med , og utvikle tilbudet for alle klubbenes medlemmer.  SRCM og Gullknapp Modellflyklubb skal  20 og 21 august arrangerer NM DLG 2016 , på Evje. Klubbene har leid Agder Modellflyklubb sin fantastiske stripe på Evje. Deltakere og publikum er hjertelig velkomne til Evje.
 
Gressklipperen på Myra har vært i bruk nå i 3,5 sesong,  denne vil få en overhaling nå i august.  Vi skifter kniver og alt av reimer i drivverket. Vi i styret vil komme med mer info på SRCM første klubbmøte i september. Vi har også 7 stk førstehjelpsputer igjen, disse selges for 200,00 pr. stk.
Klubbtur til Fyresdal i september,  der er 15 påmeldte. Ønsker du å være med, meld deg på. Se informasjon om tur på hjemmesiden. Minner også om vannflytreffet på Flaksvann siste helga i august , her var der 16 piloter ifjor , skal vi prøve å slå den iår ? Finn frem hva du har og kom på Flaksvann.  
 
Som du nå har lest, har vi hatt en god økning i medlemmer og aktiviteter så langt i sesongen. Vi ønsker alle medlemmer en riktig god sommer, og håper du får mange fine turer.
 
Vi ses på Myra.  
 
Hilsen Styret i SRCM