Forside arrow Artikler arrow Nyheter arrow TOALLETPAPIR/RULLER OG BRUKTE MOBILER
TOALLETPAPIR/RULLER OG BRUKTE MOBILER | Utskrift |
Skrevet av Andre Andersen   
wc-papier.jpgSRCM valgte å flytte salget av toalettruller til medlemene til 2016, dette var mye pga. av den dårlige styrken i den norske krona. Planen var/er og ta rullene inn fra Danmark. Nå ser dette valuta problemet bare til å vedvare, så derfor har vi valgt å bare ta imot bestillinger fra dere medlemer nå.
 
Vi tar imot bestillinger nå og leverer i midten av august. SRCM har allerede motatt bestilling av 25 sekker fra 3 av sine medlemer. Greier vi å selge 125 sekker fordelt på alle medlemer, vil SRCM sitter igjen med ca.25 000,00. Undersøk i nærmeste familie og vennekrets, det er noe de fleste har behov for.
 
SRCM selger en sekk for 350,00 .

Send din bestilling på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du m sl p Javascript for kunne se den. eller 48349413

 

 

 

 

 

 

 

mobile_phones_pile.jpgBRUKTE MOBILTELEFONER.

SRCM har meldt seg på Telenors innsamling av brukte mobiler. Klubben var med i 2015 , og hvor vi samlet inn ca. 150 telefoner.

Målet for 2016 er 200 stk. og SRCM vil da motta 30,00 kroner for hver innsamlede telefon. Har du noen brukte telefoner, ta dem med på Myra.

Vi tar imot helt frem til nyttår.

 

 

 

Hilsen SRCM