Forside arrow Artikler arrow Nyheter arrow DANMARKSTUR TIL HANSTHOLM 21.04 - 24.4
DANMARKSTUR TIL HANSTHOLM 21.04 - 24.4 | Utskrift |
Skrevet av Andre Andersen   

 

Årets første danmarkstur til Hanstholm går av stabelen tordag 21.04 til søndag 24.04. Vi møtes på kaia kl.07.00, for avgang med Superspeed kl.08.00.

_dsc6269.jpg


Vi tar oss en bedre frokost ombord på turen nedover, og folket har gode muligheter for å handle tollfritt.

Ved ankomst til Hirtshals, setter vi kursen mot Vigsø Bugt camping, hvor vi sjekker inn på "våre"  hytter på hangkanten. Vi finner oss riktig vindrettning og hang for dagen, og folk får flydd av seg den værste skjelven. På torsdag kvelden pleier vi på ta middag på pizza restauranten i Hanstholm. (Er der stemmning for mat i hytta, som alternativ til pizza , kan vi se på det.)

dsc_0012.jpg

På fredag etter frokost bærer det ut på et nytt hang, hvis vind og forhold er tilstede. På fredag kveld tar vi en "grillaften" alle sammen utenfor hytta, hvis værforhold tillater det. Skulle været ikke spille på lag dekker vi bare opp et langbord inne, og tar festen der. Det var ingen problem da vi var 17-18 stk i høst. 

På lørdag tar vi med oss grillen på hangkanten og kjører en enkel "pølsevognslunsj" på skrænten. På kvelden tar vi en tur til Thisted og Restaurant Bryggen. Dette er en fantastisk restaurant, med mye godt kjøtt og tilbehør.

Søndag etter frokost er vi ute og flyr igjen, og litt utpå ettermiddagen setter vi nesen mot Hirtshals og avgang med Superspeed kl.20.45.

 

Vi er allerede 14 påmeldte fra SRCM og Gullkanpp Modellflyklubb, men vi har plass til DEG også, turen er åpan for alle. Ikke vent, melde deg på til en sosial tur. Vi ses i Hanstholm.

 

Påmelding,  Andrè 48349413.

 

Hilsen SRCM