Forside arrow Artikler arrow Nyheter arrow rets frste klubbmte 2016
rets frste klubbmte 2016 | Utskrift |
Skrevet av Andre Andersen   
dehaviland_vampire.jpg Vi hadde et bra første klubbmøte på onsdag på Jernbanen, tror vi ble 23 stk, et tall som er fantastisk bra. Hørte folk si " dette er utrolig moro , nesten som på 80 tallet på Kaffegøyen.
Helge gav oss en lærerik innføring i de første jetmotorene som kom inn i norsk luftfart etter krigen. Utrolig interessant, og alltid levert på en informativ måte, i en spennende ramme. Per tok for seg "Vingtreff " , og hvordan det kan gjøre deg til en bedre pilot. 90 % flyr for det meste "hull" i luften, så ved kanskje å trene på noen av de enkle Vingtreff figurene noen ganger gjennom sesongen, vil bare gjøre den enkelte til en bedre pilot. Kenneth tok oss gjennom de andre kunstfly klassene, og litt om LSF , og de " fire" enkle fly øvelser du kan trene på. Takker alle tre for fine foredrag.
 
 
lsf4.jpgKlubbmøte ble enige om at vi før ferien vil prøve å få gjennomført en landingskonkuranse samt en LSF 3 X 5 MIN. I LSF konkurransen stiller Kenneth med 2 stk. Easyglidere komplett med radioer, så her kan alle som vil være med men som enda ikke har riktig materiale, få være med. Torstein Schrøder har donert 2 stk Graupner strikk til SRCM, disse kommer godt med i LSF konkurranser, vi takker for gaven. 
 
Klubbmøte vedtok også å prøve å få til et IMAC treff sammen med Agder Modellflyklubb og Gullknapp Modellflyklubb en gang i vår, på Gullknapp Flyplass. (treffet er åpent for alle som vil være med å fly, du trenger ikke å ha med deg IMAC fly.)
 
Til årsmøtet den 24.02 skal SRCM sette opp to pokaler som det skal stemmes over på årsmøtet. Begge kategorier er gamle travere i SRCM, men vært glemt noen sesonger. Årets kræsj og årets modelflyger i SRCM.  
 
Vi i SRCM  og Agder Modellflyklubb er invitert til byttekveld/salgskveld hos Gullknapp torsdag 03.03 kl.19.00 på Blakstadheia Grendehus. Ta med dere rc-utstyr og fly dere vil selge. Gullknapp vil selge pølser og drikke i kiosk. ( Er det noen av dere som har gamle "bensin " motorer liggende og som ikke vil bli brukt . Ta dem med på Gullknapps bytte/salgskveld, Arnstein er interessert i alt gamelt dere kan ha.)
 
 
Husk årsmøtet onsdag 24.02 , kl.19.00 . Vi skal ha møtet på Einar Torjusen i Vågsbygd. Fiskåveien 4.
 
 
Hilsen Styret,  SRCM