Forside arrow Artikler arrow Nyheter arrow ret som er gtt, 2015
ret som er gtt, 2015 | Utskrift |
Skrevet av Andre Andersen   

godnyttaar_620x350.jpgHei, God Nytt År alle medlemmer i SRCM. Hvis første nyttårsdag skal gi en indikasjon på hvordan 2016 blir, får vi SRCM et godt år å gå til. Hele 17 flysugne piloter kom for å teste "gresset" på Myra på årets første dag. Vi klubben har lagtbak oss et fabelaktig år i 2015.

 

 

 

 

I hele høst har der vært 12-15 piloter på lørdager og over 25 piloter på søndagene. Klubben har fått en av norges første permanente FPV baner, med en tilstrømning av nye medlemmer og piloter. Mange "gamle " fjes har også kommet tilbake i 2015. Så noe riktig har dere medlemmer i SRCM gjort , og vi i styret takker dere alle som en for fantastisk innsats.

2015 sesongen begynte med lufting og gjødseling av stripa, og vi kan være stolte over hva vi har fått til. Tror der er få, om noen, flyklubber som slår SRCM på plen. En spesiell takk må gis til Hans for utmerket og iherdig innsats gjennom hele sesongen med å klippe stripa 2 ganger i uka, samt følge opp med å gjødsel og vanne.

stripa_hosten_2015.jpg

Dugnaden ble iår prikkfritt gjennomført, med et formidabelt oppmøte.

 

dsc_3687.jpg

Familiefesten i juni ble besøkt av 40 stk, noe som er ny rekord. 

 

Høsten ble en eneste opptur. Klubbens 40 års jubileum /julebord ble holdt siste lørdag i november,  hvor 45 stk. møte på Myra. Jubileumsfesten ble avviklet i god SRCM  ånd, og alle var meget fornøyde. 

 dsc_6523.jpg

Vi i styret har i sommer/høst hatt møter med begge grunneiere og lagt frem klubbens planer for alle utvidelser på Myra. Begge har gitt grønt lys for utvidelser, og vi håper å få noe av dette på plass i 2016. Styret fikk også i høst mandat av klubbmøte om å undersøke/utrede hvordan vi også kan finne penger til vei inn til klubbhuset. Dette jobbes det med nå. Det vi "mangler nå" er kun to ting, godkjenning fra Birkenes kommune og resten av pengene! Hvis vi alle trekker samme vei , får vi dette til i 2016. 

 

Lotteriene, branntepper, førstehjelpskrin, mobiler, konfekt, familiefesten og julebord har gitt SRCM ca. 25 000,00 i kassa til utbyggingen av stripa i 2015.  Do-rull salg har styret skjøvet over i 2016, den norske krona har vært i fritt fall.

 

Styret har også utsatt montering av nytt stål-tak på nybygg til våren. Montering av trekledning på "garasjen" til gressklipper er også skjøvet inn i 2016.

 

Peisen "TV'en" på Myra er inne i sin siste sesong. Nils sporte opp en ny peis oppe i Lunde i Telemark. Tre mann reiste opp en lørdag før jul og hentet denne. Peis står på lager, i påvente av montering til våren. Takk til Nils for en perfekt peis.

 

Klubbens to hangturer til Hanstholm ble begge gjennomført vår og høst med god deltakelse. For medlemer som vil/har lyst til å bli med på vårturen 2016, meld dere på og bli med på en fantastisk sosial tur. Du må ikke ha hangfly for å delta, meld dere på med det dere har, også motorfly.

 

Du har nå lest en liten del av ting som har skjedd i SRCM  i 2015 , og som du er en direkte "medspiller " til. Klubben hadde ikke vært/blitt det den er uten hver og en av dere. Derfor takker vi i styret dere alle for et fantastisk 2015 og gleder oss til 2016.

 

 

Hilsen Styret SRCM