Forside
rets frst Hanstholm tur... 2015 | Utskrift |
Skrevet av Simon B Nielsen   
_dsc6402.jpgÅrets første Hanstholmn tur er nå vel overstått, vi var 6 stykker fra SRCM og 14 stykker fra Gullknapp som hadde tatt turen.
Her kan dere se litt av det vi opplevde....
På bildet over her kan dere se Freddie sittende på en benk og fly, gjett om han koste seg. Hadde det ikke vært for ørene hadde gliset gått rundt.
_dsc6286.jpgHer har vi Helges Limit EX som er bygget for denne turen, den rakk akkurat å bli ferdig. Den er 55cm i spennvidde og går som et oljet lyn på hanget! Som sagt så var vi 6 stykker fra SRCM på turen, vi hadde leid to hytter på Vigsø camping. Det er høy standard på hyttene, men de er rimelige. Vi betalte 875,- + strøm per person for fire dager!
_dsc6262.jpgCombat høre med på en slik tur, til og med undertegnets 2meter composit kjerre ble jaget av disse kjeltringene...!!!
_dsc6238.jpgVingen til venstre tilhøre Ivar Thorsteinsen, det er en av vingene som ble bygget på vinge kvelden. Jeg tror at det faktisk var den vingen som fikk mest fly tid på denne turen.
dsc_0015.jpgMat må gutta ha, torsdag og fredag spiste vi på den lokale pizza sjappe i Hanstholm. Tenk dere en stor pizza for 60-70,- vi klarte å få fart på både servitøren og kjøkkenet da vi kom 20 stykker inn døre samtidig, de ble stressa gitt Laughing
Lørdagen var vi på Steakhouse i Thisted, det er skikkelig mat, vi var også der i høst. Lure på om ikke det blir en tradisjon med Steakhouse på lørdagen på turene fram over... det var de som spiste 800gram biff.
_dsc6299.jpgVi hadde strålende vær hele turen, her ligger Tom letter henslengt og prøver å overtale Futabaen til å reversere V-halen...
_dsc6419.jpgEn liten "passelat" stappet med fly, rart at de fikk plass til seg selv i den bilen der.
_dsc6317.jpgEn "liten" 2meter Salangane maken til den undertegnet flyr. Det er en Hobbyking maskine, den går på skinner for å si det som det er.
_dsc6269.jpgHer går vingen til Ivar over kanten igjen, Andre´ fulgte nesten etter!
dsc_3673.jpgHelge i god driv med vingen sin.
dsc_3679.jpgMat skal vi ha, og mat fikk vi... i hytta til "kokken" ble der servert en seriøs engelsk frokost både lørdag og søndag...
dsc_3682.jpgKokken ordnet med stekte egg, bacon, pølser, bønner osv... det manglet ingen ting, det var så mye at samtlige fikk så skinnet ble litt vel stramt Cool

Undertegnet ønsker å takke alle for en trivelig tur.

Vi gjentar eventyret til høsten, så til dere gutter som ikke var med på turen. Legg inn aksjer hos kona, samboeren osv og meld dere på neste tur.

Dette er trivelige ture der det sosiale står i sentrum. Vi har blitt kjent med mange nye på de turene vi har hatt ned over til pannekake landet.

Det spiller absolutt ingen rolle hva du flyr med, vi var mange som fløy mest vinge og isopor kasser og slikt, det må ikke være en composit kjerre til 10-15 laken for å reise på en slik tur. Undertegnet trives godt med isopor...

Happy landing
Simon