Forside
DLG Clinic p Dnnsted.... | Utskrift |
Skrevet av Simon B Nielsen   
_dsc4349.jpgLørdag 10. mai var det klart for DLG Clinic på Dønnsted med besøk av trippel Norges mester med følge.

Det ble en dag flere sent vil glemme....

_dsc4370.jpgDet ble snakket om DLG flyving og måter å "se" termikk. For noen av oss vanlig dødelige var det kanskje litt vanskelig å forstå. Men flere av gutta fikk god høyde i løpet av dagen. Vår egen Rune Mørkesdal gikk høyest av alle med 200meter ++

_dsc4365.jpgDet blir trimmet og programmert i stor stil. Det var flere som fikk tips og råd av proff gutta. De fleste modellene ble også test flydd av proffene sånn at de kunne gi tips til eier om eventuelle forandringer i oppsett av modellen.

_dsc4357.jpgHer er kokken klar med lunch til fly folket. Det ble servert pølser med alt tenkelig av tilbehør til alle som møtte opp. Det var ikke en som gikk hjem sulten.

_dsc4361.jpg_dsc4360.jpg
Her er gutta mette og fornøyd og praten går livlig mellem gutta, det var meget tydelig av gutta trivdes godt på Dønnestad denne dagen.

_dsc4352.jpgDet flyves aktivt hele dagen. Det var sjeldent tomt i luften. Det var nesten til en ver tid 3-4 DLG´er i lufta.

Gutta fra Grimstad/Arendal som var på besøk trivdes så godt at det allerede er avtalt at dette må vi gjøre igjen.

Til de som ikke var der enten fordi de ikke har DLG eller av annen grunn, så kan det meldes at det var flere som kom uten fly. De trivdes godt og lærte mye de også, husk det sosiale er minst 50% av hobbyen vår.

Så neste gang det inviteres til felles flyving av et eller annet slag, så møt opp. Det kan hende at det blir triveligt.....

Undertegnet kan i vertfall melde at han fikk mye positivt ut av å bare være der som hjelpe mann og kjøkken assistent.

Dørstokkmila kan være lang, men det er triveligere å treffe folk som driver med samme hobby, så ta sjansen og kom neste gang det skjer noe....


Mvh
Sekretæren