Forside
BESØK i «BUA» TIL JANN PÅ TROMØYA
Skrevet av Andre Andersen   

Resized_20180314_153613.jpeg I starten på november måned ifjor fikk jeg en telefon fra Jann på Tromøya, han skulle oppover til hjemtraktene i cirka 3 ukers tid før påsken 2018. Han skulle opp og fæske litt med faderen, og ville gjerne være med å gi et bidrag til SRCM`S utbygging på Fredsmyrer. Han foreslo at vi kunne selge torskefilet til medlemmene og hvor da SRCM fikk 35,00 pr.kg av salget. Vi syntes dette var en glimrende ide og sendte ut en forespørsel til medlemmene. Jann kom hjem forrige helg og hadde med seg en stor fryseboks med filet av torsk, av en superb kvalitet. Jeg ble invitert til Tromøya onsdag 14.mars, og tok en tur, da dette passet med to andre oppdrag som skulle gjøres. Dette var først gang jeg var hjemme oss Jann, og tenkte at når jeg blir invitert, kan jeg lage en «hjemme hos» story til våres hjemmeside.
Les mer...
 
VM F3K Torsdag, fredag og lørdag " finaledagen"
Skrevet av Andre Andersen   
20170727_201248.jpg Hei, Ukraina "ruler", etter onsdag ville ikke Telenors online.no lenger godta at vi kom på mailen. Vil tro det har noe med sikkerhet i nettet å gjøre, så derfor kommer de to siste dagene og finaledagen "flyoff" idag. Vi kom hjem igår, en dag før plan, men er takknemlig å komme hjem til Norge. Vi fikk en lang reise hjem, tar den på slutten av reisebrev.
Les mer...
 
VM F3k dag 6
Skrevet av Andre Andersen   
Resized_20170726_110050.jpeg Vi har idag hatt mye vind og folket har satset på å bli med bakover hvor løftet da går. Resultat er at en ikke alltid kommer hjem igjen til stripa! Mange landet langt ute og fikk seg en real løpetur ut i de ukrainske landskap, men vi har også fått sett mye " text book flyging.
Les mer...
 
VM F3K dag 4 og 5
Skrevet av Andre Andersen   
IMG_3103.jpg Første dag av VM fikk vi flydd 4 omganger,  vi ble fort komfimert utover dagen, nivået er helt sinnsykt. LP og Raymond dro  i land to 1000 poengere, pluss at LP hadde to meget god omganger til. Jeg og Raymond kaster ca.35 m meter lavere en de fleste deltagerene. De ligger på 70-90 m i kastet de fleste her nede.
Les mer...
 
VM F3k dag 3
Skrevet av Andre Andersen   
Resized_20170723_151937.jpeg Vi har idag hatt en trenings og hviledag. Vi begynte morgenen med å få registrert flyene. Etter registreringen fikk vi en liten regnskur som ble fulgt opp av at solen kom gjennom etterpå. Nede i den hola som vi er på, ble det da en luftfuktighet og varme som var helt intens. Vi fikk noe sinnsykt med løft, når regnet fordampet.
Les mer...
 
<< Start < Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Neste > Slutt >>

Resultat 1 - 6 av 70